Excite

Welk cadeau kies je voor je vriendje?

Vrije dag met muziek en massage

Het cadeau voor je vriendje moet origineel zijn. Vraag hem ruim van tevoren op zijn verjaardag vrij te nemen. Leg lieve briefjes door het hele huis. Zet 's ochtends zijn lievelingsmuziek op. Geef hem een massage met een heerlijk geurende olie speciaal voor hem gekocht. Onder de douche wacht hem nog een aangename verrassing, namelijk allerlei handgemaakte frisse bad- en doucheproducten staan voor hem klaar om de dag heerlijk te starten. Verkruimel het product onder het stromende kraanwater om veel geurig schuim te krijgen.

Brunch strand of bos

Ga lekker met zijn tweetjes brunchen in een leuke tent aan het strand of in een eetgelegenheid in een bosrijke omgeving. Heb je voldoende te besteden? Zoek dan een leuk kasteeltje op in de buurt waar je hem laat bedienen als een prins. Is het erg mooi weer? Zorg dan dat je picknickmand gevuld is met croissants, Franse kazen, droge worst, druiven of ander lekker fruit, een zelfgemaakte frisse salade, vers vruchtensap en natuurlijk een goede fles wijn om deze dag nog meer bijzondere te maken.

Grappig stripboek

Na de brunch geef je hem een grappig stripboek cadeau. Dat mag best een beetje stout zijn.

De rest van de dag

In de middag gaan jullie naar een bierproeverij en laat het jullie lekker smaken. Er zijn zo veel verschillende soorten bier! Voor 's avonds reserveer je een verrassingsmenu. Is er nog tijd over? Sluit de dag dan af met een saunabezoek.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021