Excite

Cadeau voor Sinterklaas 2013

Nog een week en dan is het weer Pakjesavond. Zoals ieder jaar zijn er weer een aantal populaire cadeaus dit jaar. Uit een onderzoek naar online zoekgegevens hebben wij een overzicht van de populairste presentjes van de goedheiligman dit jaar. Welk cadeau voor Sinterklaas 2013 staat op jouw verlanglijstje?

Waarom online Sinterklaas cadeaus kopen?

Online winkelen wordt steeds populairder. Ook Sinterklaas heeft de gemakken van online cadeaus kopen ontdekt. Zo kun je al vroeg in het jaar beginnen met winkelen, en dat doen ook veel mensen. De topdrukte bij de online winkels verschuift ieder jaar een stukje naar voren. Sinterklaas cadeaus online kopen stelt je ook in staat om gemakkelijk prijzen te vergelijken. Op die manier kun je voor hetzelfde budget meer cadeautjes kopen, zonder dat je daarvoor de drukke winkelstraat in hoeft. Wie wil dat nou niet?

Welk cadeau Sinterklaas 2013?

Uit een analyse van online zoekopdrachten naar de cadeaus voor Sinterklaas 2013, blijkt dat veel mensen het liefst gadgets willen. Apple en Samsung zijn daar de populairste merken. Natuurlijk kun je daarbij denken aan dure elektronica, zoals een nieuwe tablet of een iPhone, maar ook accessoires zijn populaire Sinterklaas cadeaus. Spelcomputers en games staan ook op veel verlanglijstjes dit jaar.

Natuurlijk zijn er ook veel mensen die liever een traditioneler cadeau willen. Zo is het nieuwe budget kookboek van Jamie Oliver een gewilde aanvulling op de boekenkast. Ook sieraden worden veel gevraagd, net als een huispak. Misschien door het nieuwe RTL5 programma 'Stylist van het Zuiden'?

Sinterklaascadeau kinderen

De verlanglijstjes voor een sinterklaascadeau voor kinderen wordt dit jaar wederom aangevoerd door allerlei speelgoed van Playmobil, Lego en Duplo. Daarnaast keren traditionele spelletjes weer terug in de huiskamers, zoals een ouderwetse sjoelbak. Een populair cadeau voor Sinterklaas 2013 is de Space Scooter en knuffels van Fur Real Friends.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020