Excite

Vind een cadeau voor mannen die alles al hebben

Wanneer je vrouwen vraagt of ze kadowensen hebben, dan staan ze prompt klaar met een enorme waslijst aan spullen die ze nog kunnen gebruiken of graag willen hebben. Stel je dezelfde vraag aan mannen, dan weten ze vaak niet wat ze willen hebben. Ieder jaar staan vrouwen daarom opnieuw voor het zelfde dilemma: wat voor cadeau koop ik voor mannen die alles al hebben?

Luchtje

Een van de meest gegeven cadeaus is een luchtje. Vaak zijn er in de winkels genoeg leuke aanbiedingen te vinden waarbij je een luchtje samen met een douchegel als kadopakket kan geven. Iedere vrouw wil toch dat haar man lekker ruikt, dus een luchtje is zeker een geschikt cadeau. Verder kan het een stille hint zijn dat je man zich wel eens vaker in mag sprayen met een lekker parfum, omdat je eigenlijk niet zo'n fan bent van het parfum dat hij nu draagt.

Uitje

Wanneer je man daadwerkelijk echt alles heeft, kun je hem ook eens meenemen op een leuk uitje. Waarom zou je hem een standaard luchtje geven als je hem ook eens mee kan nemen op een leuk tripje? Zo sla je in feite twee vliegen in een klap. Niet alleen ben je er zelf ook tussenuit, jullie kunnen eindelijk weer eens wat 'quality time' samen doorbrengen. Bij een leuk uitje kun je denken aan een gezellig citytripje in het buitenland. Ga bijvoorbeeld eens romantisch een weekendje weg naar Parijs.

Op avontuur

Iets origineler is een dag of weekend survivallen in de Ardennen. Kruip met hem door nauwe grotten en smalle gangen en roetsj van de berg af met een kabelbaan. Breng vervolgens de nacht door in een tentje midden in het bos en zing een serenade bij het kampvuur.

Ook al is een leuk cadeau voor mannen die alles al hebben een moeilijke opgave, het is geen onmogelijke opdracht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021