Excite

Wat voor cadeau koop je voor mannen die alles hebben?

Ieder jaar staan veel vrouwen opnieuw voor hetzelfde dilemma: wat voor cadeau koop ik voor mannen die alles hebben? Wanneer je een kijkje neemt in zijn kledingkast, zie je dat die stropdas van vorig jaar nog steeds onaangeraakt is. Een kijkje in het badkamerkastje levert je de informatie op dat het luchtje van twee jaar geleden nog voor de helft vol is.

Wat nu?

Gelukkig zijn er nog genoeg andere opties voor een cadeau voor mannen die alles hebben. Waarom zou je hem een standaard luchtje of een stropdas cadeau doen als je hem ook eens mee kan nemen op een uitje op jouw kosten? Zo sla je in feite twee vliegen in een klap. Niet alleen ben je er zelf ook tussenuit, jullie kunnen eindelijk weer eens wat quality time samen doorbrengen. Vanwege jullie hectische werkschema's kun je je niet eens meer herinneren wanneer jullie laatste uitje samen was.

Op avontuur

Tegenwoordig bestaan er verschillende websites waarop je een cadeaubon kan kopen voor een activiteit. Zo kun je je vriend een parachutesprong cadeau doen met een instructeur. Wanneer je zelf last hebt van hoogtevrees, kun je natuurlijk zelf gewoon op de grond blijven staan om hem vanaf beneden aan te moedigen.

Zweet het uit in de sauna

Is je vriend niet zo avontuurlijk aangelegd, maar jij wel, zoek dan een middenweg. Een dagje sauna kan ook een hele belevenis zijn. Je bent even weg van het leven van alledag en je kan heerlijk in je badjas door het kuuroord rondbanjeren. Zweet je stress eruit in een van de vele sauna's en koel af in een ijskoud bad.

Samen rocken bij een concert

Zijn jij en je vriend juist ontzettende muziekliefhebbers? Dan kun je eens kijken op de verscheidene concertagenda's voor optredens van jullie favoriete band. Het leukst zou natuurlijk zijn als je hem mee kan nemen naar een van de vele driedaagse festivals. Zo ben je én op een minivakantie én kun je meerdere van je favoriete bands bezoeken.

Wanneer je een van deze tips volgt, maak je je man geheid blij. En ook al zal hij zeggen dat hij alles heeft wanneer je hem om zijn verlanglijstje vraagt, een uniek uitje met jou kan niemand hem aanbieden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020