Excite

Cadeau voor haar - wat koop je cadeau voor je vriendin?

Een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid dwingt je soms tot het kopen van een cadeau voor haar. Echter, de inspiratie blijft nog wel eens achter! Wij hebben een lijst suggesties voor je op een rij gezet. Zo vind je eenvoudig voor de meeste dames een leuk presentje dat ze erg zal waarderen.

Een leuk setje voor in bed heeft je vriendin nooit genoeg; dat weet iedere man (of vrouw!). Bewaar dure lingerie voor Valentijnsdag en ga voor een comfortabel maar sexy setje of schattige pyjama: bijvoorbeeld een kort broekje met bijpassende top. Te koop bij de meeste lingeriezaken en grote modeketens. Bij de H&M of Hunkemöller kunnen ze je cadeau voor haar vaak ook leuk inpakken, zodat je meteen een verpletterende indruk maakt.

Sieraden doen het altijd goed: diamonds are a girls best friend niet waar? Natuurlijk is een echte diamant helemaal niet nodig als je een leuk cadeau voor haar zoekt. Er zijn genoeg hippe sieradenmerken met bijvoorbeeld leuke oorbellen, een mooie ring of armbandjes.

Iets spannends voor in de slaapkamer kan altijd: daar hebben vrouwen helemaal geen speciale gelegenheid voor nodig. laat je inspireren door Fifty Shades of Grey en ga voor lingerie met (nep)leer en SM-geïnspireerde details.

Een lekkere fles wijn of speciaalbier waar je vriendin van houdt, of een dure Champagne. Vergeet ook niet om zelf een borrel mee te drinken! Wil je een hele dag vullen? Plan dan een proeverij met bijvoorbeeld bier of jenever en ontdek haar favoriete smaak.

Ken je de smaak van je vriendin een beetje? Dan is het leuk om mode accessoires cadeau te geven. Denk aan een zoals een sjaal of handschoenen, maar ook een nieuwe portemonnee of creditcardhouder is een leuk en persoonlijk cadeau voor haar. Of denk out of the box en koop een mooi notitieblok of nieuwe agenda.

Iets voor in huis doet het meestal ook goed bij vrouwen. Een mooie set geurkaarsen of een geurolie als ze in het bezit is van een verstuiver. Een bos bloemen als verrassing in haar huis neerzetten is natuurlijk ook super romantisch.

Er is niets wat je vriendin meer zou waarderen dan jouw tijd. Plan daarom eens een dagje samen uit in, bijvoorbeeld naar een spa of wellnesscentrum. Zelfs als je er zelf niet echt voor open staat, zul je merken dat een dag samen quality time doorbrengen het waard is. Ook leuk: Samen een workshop of korte cursus volgen, bijvoorbeeld yoga, een wijncursus of kookles. Doe alleen iets wat jullie beiden leuk vinden, zodat je niet met tegenzin gaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021