Excite

Welk cadeau geef jij voor haar verjaardag?

Rode rozen

Verras haar boven alles met een enorme bos rode rozen, de kleur van de liefde. Er zullen maar weinig vrouwen zijn die dit niet weten te waarderen.

Cadeaubon met zorg verfraaid

Geef haar een leuk cadeau voor haar verjaardag door een cadeaubon te geven met hierin een huidverzorgingsbon en/of een bon voor een make-upmiddag. Koop dit bijvoorbeeld bij de franchiseketen 'Mooi'. Het personeel weet de cadeaubon met veel zorg te verfraaien.

Koffie van alle continenten

Ga met z'n tweetjes de heerlijkste exclusieve koffie drinken. Probeer ook eens een 'Mano', deze koffie is een variant die zich bevindt tussen een macchiato en een cappuccino. Bestel hierna nog een zelfgemaakt sorbetijsje, gemaakt van de Brazil Santos bonen.

Muziek

Geef haar klassieke of wereldmuziek cadeau. Deze muziek is intens en is vaak ontspannend. Bedenk welke muziek haar echt diep raakt. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze niet gecharmeerd is van dit soort muziek. Het spreekt voor zich dat er voor iedere muzieksmaak een keuze gemaakt kan worden. Verdiep je in haar smaak.

Buikdansen

Dat is pas echt leuk om te krijgen, een cursus buikdansen. Je leert de basisbewegingen en pasje en langzaam werk je naar een leuke choreografie toe. Buikdansen is goed voor de conditie, het bevordert de lenigheid en het vormt een balans tussen lichaam en geest. Je maakt bewegingen op allerlei ritmes en voelt je vrij. Het is fantastisch om te doen.

Dagje uit

Kies een leuke oude stad uit, bijvoorbeeld Deventer of Zutphen en ga eens lekker ontdekken met zijn tweetjes hoe mooi het hier is. Hier heb je ook vaak nog traditionele winkeltjes en knusse cafés en restaurants. Geniet van deze steden waarin je de nostalgische sfeer nog kunt proeven. Ga eens lekker een wandeling maken. Kortom, geniet van alles wat de stad te bieden heeft. Om informatie in te winnen kun je bij het plaatselijke VVV-kantoor terecht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021