Excite

Een cadeau voor je vader op zijn verjaardag vind je zo

Het staat er weer aan te komen. De verjaardag van je vader. Hij weet nooit wat hij wil en jij dus ook niet. Dus dat wordt weer een hele middag shoppen en uiteindelijk met het eeuwige geurtje thuis komen. Doe het dit jaar eens anders en ga achter je computer zitten.

Goede sites

Er zijn heel wat sites die speciale mannencadeaus aanbieden. Een hele complete site is bestelkado.nl. Als je hier man aanklikt, krijg je een overzicht van rubrieken. Als je weet wat de hobby's en interesses zijn van je vader dan kun je op rubriek zoeken. Er is er altijd wel één die bij je vader past.

Enkele voorbeelden van cadeaus

Voor sportieve vaders zijn er voldoende leuke belevenissen te vinden. Trakteer hem bijvoorbeeld op bungeejumpen in Scheveningen, een slipcursus, quadrijden of racen in een echte racewagen op Zandvoort. Voor de natuurliefhebbers is bijvoorbeeld een cursus valkenier interessant. En zo zijn er voor iedere hobby wel aanbiedingen te vinden. Denk ook eens aan koken bij sterrenkoks, deelnemen aan wijnproeverijen of een cursus cocktails mixen.

In de persoonlijke sfeer zijn ook wel wat leuke dingen te bedenken. Zo kun je detectives als bijvoorbeeld de boeken van de Cock persoonlijk laten maken door je vader er in mee te laten spelen als zijn assistent. Een cadeau dat je maar één keer kunt geven is een boek met de belangrijkste gebeurtenissen uit het geboortejaar van je vader of een cd met de muziek die toen goed was.

Nuttige cadeaus

Vaders staan vaak in de keuken als het speciaal moet en zijn altijd verantwoordelijk voor de barbecue. Op dit gebied zijn ook veel cadeaus te vinden. Ook als je vader tuinier is, graag vist, veel leest of houdt van elektronica, dan zijn er voor al die rubrieken voldoende cadeaus voorhanden.

Als je kiest voor internetshoppen, dan ben je met wat surfen al snel op de goede site waar je zeker een cadeau voor je vader op zijn verjaardag zult vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021