Excite

Makkelijk en snel: cadeau per post

Cadeautjes krijgen is altijd leuk, zeker als ze uit onverwachte hoek komen. En als gulle gever kun je daar voor zorgen op een manier dat het jou ook nog helpt. Heb je bijvoorbeeld echt geen tijd om te shoppen voor een cadeautje, of lukt het je zelfs niet om bij een verjaardag aanwezig te zijn? Verstuur dan een cadeau per post. Succes verzekerd!

Originele cadeaus

Een cadeau per post versturen kun je onder meer doen via PostNL. Op Kadowereld.nl, de speciale cadeausite van PostNL, vind je heel veel cadeautjes die je op kunt sturen. Van een gepersonaliseerd chocoladetelegram tot een complete fiets. Je kunt het cadeau hier bestellen en direct door laten sturen naar de jarige of gelukkige ontvanger. Ook kun je aangeven wanneer je wilt dat het pakketje bezorgd wordt, dan kan daar rekening mee worden gehouden.

Keuze uit duizenden cadeaus

Wil je toch liever nog wat meer keuze? Bezoek dan Bestelkado.nl. Hier vind je meer dan 2.500 cadeaus die je per post kunt laten versturen. Het leuke is dat het niet alleen om gewone cadeaus gaat, zoals een horloge of een geurtje, maar ook om belevenissen. Geef iemand bijvoorbeeld een keertje bungy jumpen cadeau, of een dagje Powerkiten. Om het je makkelijk te maken, heeft de site verschillende categorieën zoals kado's voor mannen, kado's voor vrouwen en kado's ter gelegenheid van mijlpalen.

Zelf maken

Natuurlijk kun je ook altijd zelf een cadeau samenstellen en opsturen. Houd daarbij rekening met de verzendkosten: alles dat onder tien kilo blijft, kan voor hetzelfde standaard tarief verzonden worden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021