Excite

Wat geef je als cadeau bij een jaar samen?

Wanneer je je vriend of vriendin een cadeau bij een jaar samen wilt geven, kun je natuurlijk iets kopen waar zo tien anderen van zijn. Je kunt echter ook iets speciaals geven. Iets waar over nagedacht is. Dat is natuurlijk het leukste bij een jubileum: een echt romantisch jubileumcadeau.

Een sieraad

Een sieraad kan altijd, ook bij bijzondere gelegenheden. Let bij een gelegenheid als deze wel op en haal niet rechtstreeks een sieraad uit de winkel. Dan is het nog steeds zo standaard. Laat het sieraad bijvoorbeeld graveren met iets wat jij wilt. Het kan natuurlijk de datum zijn dat jullie verkering kregen, maar het kan ook een zin zijn bijvoorbeeld uit een favoriete songtekst of gedicht. Of een woord dat van jullie samen is.

Een weekendje weg

Altijd al geweten dat je partner dolgraag eens naar Parijs wil gaan? Dan kun je het nu geven. Dit is het uitgelezen moment om een weekendje weg cadeau te geven. Parijs is een van de meest romantische steden, dus deze stad is altijd wel goed. En het hoeft absoluut niet duur te zijn. Busreizen zijn meestal goedkoper dan vliegen, al ben je langer onderweg. Uiteraard hoeft niet per se Parijs te zijn, dat hangt geheel af van jullie.

Maak zelf iets

Wat natuurlijk ontzettend leuk is, is om iets zelf te maken. Je kunt hierbij aan een heleboel dingen denken. Hieronder een paar suggesties waar je misschien iets aan hebt.

Een gedicht

Denk bijvoorbeeld aan een romantisch gedicht over jou of jullie twee. Het is wel handig als je een beetje schrijftalent hebt. Draag het gedicht zelf voor op de dag van het eerste jaar samen. Eventueel kun je het in laten lijsten, zodat het opgehangen kan worden.

Een pot vol hartjes

Wat ook zeker leuk om te geven is, is een pot met hartjessnoepjes en papieren hartjes waarom je zoveel van je partner houdt met op elk hartje één van de redenen. Je hebt hiervoor een (weck)pot, hartjessnoepjes, rood papier voor de hartjes, een schaar, een pen en een standaard hartje dat je op elk papier kan printen en dan zo uit kunt knippen. De hartjes doe je in de pot als je klaar bent. De snoepjes en de gemaakte hartjes mogen best een beetje door elkaar zitten. Het is alleen maar leuk wanneer je een snoepje wil pakken en in plaats daarvan een hartje waarom je partner zoveel van je houdt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021