Excite

Het ultieme cadeau idee voor je vrouw

Of het nou de eerste keer is dat je een cadeau voor je vriendin moet kopen of de zoveelste keer omdat jullie tien jaar getrouwd zijn. Het blijft lastig om met een origineel cadeau op de proppen te komen. Veel vrouwen hechten dan ook veel waarde aan een mooi cadeau. Om jullie mannen een beetje op weg te helpen volgen hier een aantal cadeautips. Doe er je voordeel mee en verras je vriendin of vrouw met een romantisch en persoonlijk cadeau!

Relaxen

Vrouwen houden van relaxen. Lekker zweten in de sauna of een dagje ontspannen in een spa. Met een relax-cadeau laat je je vrouw of vriendin zien dat je het haar gunt om even helemaal tot rust te komen. Dat wordt gegarandeerd op prijs gesteld! Kijk bijvoorbeeld eens op thermae.nl, de website van een thermaal kuuroord in Limburg. Of koop een lekkere massageolie of badschuim bij lush.nl.

Origineel

Ben je op zoek naar een origineel en grappig cadeau? Je kunt bijvoorbeeld een karikatuur laten maken van een foto van je vriendin op karikatuur.nl. Voor een iets serieuzer fotocadeau kun je ook kijken op annfotos.nl. Of geef haar een uniek gelkussen voor in bad (poseidonsc.nl). Helemaal origineel is een persoonlijke voorpagina laten maken van haar geboortedag. Kijk hiervoor op kaartjeposten.nl.

Romantisch

Natuurlijk houden vrouwen ook van romantiek. Laat een ontbijtje bij haar bezorgen via beschuitje.nl. Of regel voor jullie tweeën een weekendje weg via weekendjeweg.nl.

Kortom genoeg mogelijkheden voor een origineel cadeau idee voor je vrouw!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018