Excite

Cadeau bij geboorte

Als er een kleintje is geboren, dan is het gebruikelijk dat we een leuk cadeautje geven. Maar wat geef je nou eigenlijk? Het leukste is natuurlijk dat het een cadeau wordt waar het kind of de ouders echt iets mee kunnen. Heel erg populair is bijvoorbeeld babykleding. Als je kiest om babykleren te geven als cadeau, zorg er dan wel voor dat je met de ouders overlegt. De smaak moet immers wel overeen komen. Echt origineel is wanneer je zelf een T-shirt verft.

Je kunt ook altijd iets van speelgoed geven, zodat het kind zich leuk kan vermaken. Je kunt bijvoorbeeld een rammelaar kopen of een autootje. Let er natuurlijk op dat het speelgoed bij de leeftijd van de baby past.

Ook is het altijd leuk om producten te kopen die kunnen helpen bij de verzorging van je baby. Denk bijvoorbeeld aan bodylotion, babyzalf of babyzeep. Je kunt een leuk pakket samenstellen en eventueel ook iets voor de ouders in het pakket toevoegen.

Het allerleukste is natuurlijk wanneer je zelf iets maakt. Eerder werd al genoemd dat je een T-shirt kunt verven. Je kunt natuurlijk ook een kussen borduren of blokken maken waar het kind mee kan spelen. Wie creatief is kan dus met een echt origineel cadeau komen.

Afbeelding: Flickr account hammer51012

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021