Excite

Origineel cadeau voor een baby die pas is geboren

Zodra er een snoezige baby wordt geboren, staat iedereen te springen om dit nieuwe wonder te verwelkomen. Het valt vaak niet mee om een leuk en passend cadeau voor een baby die is geboren te vinden, want wat is nou een origineel kado voor een baby? Of eigenlijk, voor de ouders? Gelukkig zijn er de afgelopen jaren steeds leukere kraamcadeaus op de markt verschenen.

Het complete baby pakket

Nieuwe moeders betekenen nieuwe potentiële klanten voor producenten van babyspulletjes. Daarom kun je vaak op verschillende websites complete babypakketten aanvragen met gratis uit te proberen spulletjes. Niet alleen heb je dan een geweldig starterspakket, voor de moeder wordt het dan ook meteen duidelijk wat er allemaal te koop is voor haar baby.

Babyslofjes

Een baby'tje moet natuurlijk geen koude voetjes krijgen. Daarom zijn er heel veel leuke en schattige slofjes of sokken te koop in allerlei soorten, maten en kleuren. Je kan zelfs leren slofjes kopen. Baby's groeien snel. Daarom is het verstandig om ze net iets te groot te kopen. Dan heeft de kleine er langer plezier van en is je kraamcadeau niet na een paar weken al afgedragen.

Draagdoek

Mooie omslagdoeken en draagdoeken zijn helemaal weer van deze tijd. We kennen dit fenomeen natuurlijk al van allerlei inheemse culturen, maar ook de Nederlandse baby wil tegenwoordig weer lekker tegen zijn of haar moeder aan kunnen liggen in de draagdoek. Vaak valt de baby in slaap door de bewegingen van de moeder. En de moeder heeft wat meer bewegingsvrijheid om ook andere dingen te doen.

Al met al, kan je heel makkelijk met een leuk cadeau de baby die pas is geboren heerlijk verwennen en verwelkomen in de wereld.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021