Excite

Wat geef je cadeau aan een Abraham?

Een cadeau voor een Abraham verzinnen, is nog niet zo gemakkelijk. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt geven en die helemaal passen bij een man die de prachtige leeftijd van vijftig jaar heeft bereikt. Vind hier vast wat leuke ideeën!

Abraham van vlees

Als je naar je lokale slager gaat, kun je een abraham van vlees laten maken. Dit is ideaal voor mannen die wel van wat vlees houden. Hoe de Abraham eruit komt te zien, is per slager verschillend. Je moet deze wel tijdig bestellen, omdat hij nog helemaal wordt gemaakt.

Abraham van koek

Behalve naar de slager, kun je ook besluiten om naar de bakker te gaan. Daar hebben ze vaak wel een mogelijkheid om een Abraham van koek te maken. Dat kan bijvoorbeeld worden zoals een speculaaspop, maar hij kan ook worden gevuld met spijs of noten. Ook hierbij moet je op tijd een bestelling plaatsen: de bakker heeft de tijd nodig om de Abraham te maken.

Persoonlijke postzegel

Je kunt een persoonlijke postzegel laten maken van de Abraham. Dat kan op persoonlijkepostzegel.postnl.nl. Hier kun je een foto uploaden van de Abraham en er een echte postzegel van maken. Deze postzegels kunnen zelfs worden verstuurd. Hoe meer postzegels je in één keer laat maken, hoe goedkoper het uiteindelijk wordt. Je kunt ook leuke grapjes uithalen en de postzegels zelf gebruiken om naar Abraham te sturen (op een kaart geplakt). Helemaal leuk als meerdere mensen dit doen. Abraham zal het vast erg vreemd vinden dat hij telkens zélf op de postzegel staat.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018