Excite

Een cadeau voor iemand van 60 jaar

60 jaar, de tijd om eens lekker relaxed achterover te leunen. Je hebt al een heel leven achter je en nog maar een aantal werkende jaren te gaan, voordat je kan genieten van een welverdiend pensioen. Toch is het tegenwoordig allang niet meer vanzelfsprekend om op je 60e een stap terug te doen. Geschikte cadeaus voor een 60-jarige kunnen net zo lief worden gegeven aan iemand die 25 wordt. Wat moet je dus kopen als cadeau voor iemand van 60 jaar?

Kuuroord

Iemand die 60 wordt, verdient een heerlijke dag ontspannen in een kuuroord. Tijdens een verwenarrangement waarin verscheidene behandelingen worden gegeven, kan de jarige Jet - of Job - heerlijk alles uit handen geven en de behandeling ondergaan. Ga voor de gezelligheid gewoon mee. Jong of oud, iedereen verdient een dagje ontspanning.

Wijnproeverij

Onder het genot van een goede wijn lijkt dit voor de jarige een goed moment om eens goed na te denken over het leven. Wat is er allemaal gebeurd en wat waren de hoogte- en dieptepunten. Tijdens een wijnproeverij kan je de jarige heerlijke wijnen proeven en na afloop een wijnpakket laten samenstellen met de wijnen die hij of zij het lekkerst vond. En voor de gezelligheid kan de jarige vergezeld worden door de gever van het cadeau.

Off-road rijden

Avontuurlijk 60'ers kun je ook erg blij maken met een paar uur off-road rijden in een heuse jeep. Om de survivalervaring helemaal compleet te maken, kun je een dergelijke ervaring boeken in de Beekse Bergen. Daar lopen echte giraffen en zebra's rond op het terrein waardoor je je in Afrika waant.

Al met al zijn er voldoende opties om een 60-jarige blij te maken. Probeer gewoon te bedenken wat je zelf leuk zou vinden en geef dit dan als cadeau. Inruilen kan altijd nog.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021