Excite

Romantisch cadeau ter gelegenheid van 1 jaar samen

De tijd vliegt en voor je het weet ben je alweer een jaar samen met je geliefde. Om dit te vieren ben je nu op zoek naar een cadeau voor jullie 1 jaar samen. Ondanks dat de datum misschien aan je geliefde is ontgaan, kan jij nog wel met iets leuks aan komen om je partner te verrassen. Niks is tenslotte leuker dan je favoriete persoon te verrassen met een leuk cadeau.

Verwendag voor twee

Bij een romantisch cadeau hoort natuurlijk een cadeau waar jullie samen plezier van kunnen hebben. Zo kan een dagje sauna een heerlijk dagje er tussenuit betekenen. Er is niets leukers dan rond te banjeren in je badjas en alle stress er uit te zweten. Koel vervolgens af in een ijskoud bad en geniet van een loom en lui gevoel.

Romantisch diner bij kaarslicht

Samen eten in een knus restaurant is ook een erg geliefd cadeau. Om het speciaal te maken kun je geheim houden waar je gaat eten. Vraag de ober om een extra bloemetje en kaarsje voor op jullie tafel en om het meest donkere hoekje. Zo heb je toch nog privacy, maar zit je niet geheel afgezonderd.

Stedentrip

Een ultiem cadeau is natuurlijk een weekendje weg naar een romantische stad, zoals Parijs. Hoewel dit qua budget wel iets duurder is, ben je toch even voor een korte minivakantie in het buitenland. Slenter samen door de Parijse straten en ga heerlijk uit eten in een van de Franse bistro's. Vaak zijn er wel hotelaanbiedingen die voordelige tarieven bieden. Met de Thalys ben je zo op de plek van bestemming.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021