Excite

Buiten spelen: speelgoed

Kinderen zijn dol op spelen. Ze kunnen lekker actief zijn. Buiten spelen is ook erg belangrijk. Ze komen dan tenminste in beweging. Het is dan ook een aanrader om leuk speelgoed voor je kind te kopen dat ze buiten kunnen gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan een step, een fiets of een skelter. Hiermee kunnen de kinderen buiten lekker rondrijden. Superleuk en ze zijn ook nog eens flink in beweging! Ook leuk zijn andere dingen waarmee ze kunnen bewegen, zoals stelten of klossen waar ze op kunnen lopen. Of geef een springtouw, waarmee allerlei leuke spellen gespeeld kunnen worden. Er is ook een elastiek, waarmee je leuk een spelletjes kunt doen.

Het is ook mogelijk om spullen te kopen voor in de zandbak. Denk aan een schep, een harkje of verschillende vormen waar je zand in kunt doen om mooie zandkastelen te bouwen. Of geef je kind stoepkrijt, zodat het lekker creatief kan zijn of leuke speurtochten kan maken.

Wat je je kind ook geeft, er is enorm veel keuze in speelgoed voor buiten. Juist omdat kinderen tegenwoordig erg veel binnen zitten, kan het echt een aanrader zijn om dit speelgoed te kopen en ze zo te stimuleren toch buiten te komen op mooie dagen. Dit kan je kind alleen maar goed doen, dus koop speelgoed voor buiten!

Afbeelding: Flickr account apascitiu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020