Excite

Op het internet kun je borduurpatronen gratis downloaden

Op het internet kun je borduurpatronen gratis downloaden. Hier een kleine greep uit de verschillende sites.

Gratis downloaden

Op het internet vindt je een grote hoeveelheid aan gratis dingen. Gratis patroontjes om te haken of te breien, dingen om te knutselen. Ook borduurpatronen gratis downloaden kan op het internet.

http://sites.google.com/site/fotonaarborduurpatroon/download-gratis

Dit is één van de vele sites waar gratis borduurpatronen staan. Zo vind je op deze site een patroon van Assepoester, maar ook van een poesje of Nemo. Links staan wat patronen en er staan wat resultaten van mensen die het al gemaakt hebben. De site biedt niet heel veel keuze, maar het is mooi als je net Assepoester of Nemo van Disney zoekt.

http://www.handwerkkraam.nl/

Handwerkkraam.nl is een andere site waar gratis borduurpatronen op staan. Er staan verschillende patronen op waaronder een patroon van Hello Kitty. Bovendien zit er bij deze site een forum waar vragen gesteld kunnen worden, waar je over borduren kunt praten of waar je je werk kunt laten zien. Er moet wel een account aangemaakt worden op deze site om mee te kunnen doen.

http://www.youtips.nl/hobby/borduren/791-alfabet-poeh-kruissteek-patronen

Op deze site staat niet heel veel. Wel staat er het hele alfabet in kruissteek van Winnie the Pooh op de site. Dit kan leuk zijn voor de kamer van een kind. Het is handig als je net op zoek bent naar een dergelijk patroon.

http://www.atelierdekaardebol.nl/borduurpatronen.html

Op deze site staan verschillende soorten gratis borduurpatronen. Bijvoorbeeld een rand eendjes op een washand of een kastrandje. Op deze site is inschrijven niet nodig. Wel is er een programma nodig dat PDF-bestanden kan lezen. Dat kan Acrobat Reader zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020