Excite

Bonbons: voor elke gelegenheid

Bonbons zijn altijd goed. Of het nu gaat om je oma, buurvrouw of vriend(in), bonbons zijn een prima cadeau voor iedereen. En voor elke gelegenheid, van het verassen van een jarige tot het opvrolijken van een zieke.

Bonbons kun je uiteraard kopen bij een bonbonnerie, maar de meeste bonbonwinkels leveren tegenwoordig ook via internet. Waar je ook woont, je kunt dus altijd lekkere bonbons kopen. Daarbij kun je bij veel online bonbonwinkels persoonlijke bonbons laten maken, bijvoorbeeld met een afdruk van jou en je vriend(in) erop.

Ook voor bedrijven en organisaties bestaat zoiets: logobonbons, oftewel bonbons met het logo van je bedrijf of organisatie erop. Leuk om bij de koffie te geven aan klanten, of als relatiegeschenk. Logobonbons laten maken en bestellen kan bijvoorbeeld bij choco-paradijs.nl.

Heerlijke bonbons, wie kent het niet, kun je bestellen bij Leonidas. Dit zijn echte Belgische bonbons, en dat proef je eraan. Iets prijziger zijn deze bonbons wel dan de meeste ‘gewone’ chocolaatjes, maar dan heb je wel één van de meest bekende en lekkere bonbons. Overigens kun je op internet vrijwel elk bonbonmerk opzoeken en hier vervolgens bonbons bestellen.

Bonbons van Zinn zijn handgemaakt en zitten in trendy verpakkingen. De ‘pinda caramel’ van Zinn is ooit uitgeroepen tot de lekkerste bonbon van Nederland. Als je bonbons bestelt bij Zinn heb je ze binnen 24 uur in huis.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Davidi Vizinni

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021