Excite

Bonbons: do of don’t?

Bonbons cadeau geven is een beetje standaard en ook niet altijd even praktisch; wat als de ontvanger aan de lijn is, of misschien zelfs helemaal niet van chocolade houdt? Toch zijn er ook een heleboel redenen om wel aan bonbons te denken, zeker als het gaat om het verrassen van een geheime liefde, zoals bijvoorbeeld voor Valentijnsdag.

Bonbons symboliseren niet alleen liefde, ze zijn ook gewoon een leuke attentie; de meeste mensen houden van chocolade en genieten hier echt van. De tijd die ze nemen om lekker te genieten van die bonbons, is tijd die ze schenken aan de ontvanger. Wat dat betreft kun je dus best een keer een poging wagen met deze lekkere chocolaatjes.

Voor je echter bonbons geeft, is het heel verstandig om een beetje onderzoek te doen. Vraag – aan de ontvanger of aan mensen om hem of haar heen – of degene die je op het oog heeft wel van bonbons houdt. Probeer dit anders te weten te komen door gesprekken subtiel op dit onderwerp te brengen. Vergewis je er ook van dat de ontvanger niet aan de lijn is. Is dat wel het geval, dan kun je alsnog voor bonbons gaan. Het is dan echter wel aan te raden om de bonbons was exclusiever in uitvoering en beperkter in aantal te houden. Dat maakt het genietmoment nog groter, zonder dat je later verantwoordelijk wordt gehouden voor eventuele extra kilo’s!

Afbeelding: Flickr account Jesslee Cuizon

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021