Excite

Boeken van Stephen King

Boeken van Stephen King

Stephen King is een bestsellerauteur, een meester in horrorboeken en spannende verhalen. Zijn boeken zijn altijd weer een groot succes en het aantal fans stijgt alsmaar. Wil jij ook eens een boek van King lezen? Hier vind je alvast enkele suggesties van boeken die de moeite waard zijn om een keer te lezen.

Het

Het is het verhaal over een monster dat in de riolen van Derry leeft. Het monster eet kinderen en laat ze hun ergste nachtmerries zien. Een groep kinderen gaat de strijd aan om het te verslaan, maar moeten jaren later als ze volwassen zijn terugkomen omdat Het is teruggekomen. Kunnen ze het monster dit keer écht verslaan?

Donkere Toren serie

De Donkere Toren is een serie. Het is geen horror, maar een combinatie van Science fiction en fantasy. De serie gaat over een scherpschutter die op zoek gaat naar een toren. Hij krijgt hierbij hulp van mensen die uit 'onze' wereld komen, ieder uit een eigen tijdperiode.

Insomnia

Insomnia gaat over een man die steeds vroeger wakker wordt, zonder dat daar een verklaring voor is. En dan ziet hij 's nachts ook nog eens rare ventjes met scharen. Het lijken wel dokters, maar wat zijn ze van plan?

Over leven en schrijven

Over leven en schrijven is een non-fictie boek, dat voor de echte fans een absolute aanrader is. In het boek vertelt Stephen King over zijn leven. Het is dus al sowieso een zeer interessant boek om te lezen wanneer je meer over deze auteur wilt weten. Ook geeft hij veel tips over het schrijven op zich waaraan mensen die ook boeken willen schrijven beslist veel zullen hebben.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020