Excite

Online boeken bestellen voor mensen met een volle agenda

Druk, druk, druk

In tijden waarin iedereen werk, studie en privé probeert te combineren, is het soms lastig om de winkelopeningstijden daarbij aan te sluiten. Gelukkig zijn veel supermarkten tegenwoordig tot laat geopend en ook in het weekend kun je de dagelijkse boodschappen nu zowel op zaterdag als op zondag doen.

Bestel online!

Helaas is deze flexibiliteit in openingstijden niet voor alle winkels mogelijk of wenselijk. Denk aan veel kleine ondernemers zoals kledingzaken, tabakswinkels en boekhandels. Gelukkig is het steeds vaker mogelijk om je cadeaus op het internet te bestellen en ze, soms al ingepakt, thuis te laten bezorgen. Precies op tijd voor het feestje van die avond!

Voordelen online winkelen

Vooral elektronica, kleding en boeken kunnen in alle gemak en veiligheid op het internet worden besteld. In het geval van boeken bijzonder gunstig, omdat de collecties online altijd veel groter zijn. Bovendien kun je verkeerd bestelde boeken vaak gewoon terugsturen zonder meer te betalen dan verzendkosten. De internetcommunity draagt ook hun steentje bij, omdat op veel websites meteen recensies te lezen zijn van andere klanten. Hoe is de service van de online winkel? Hoe is het boek? Zijn er nog vervolgdelen?

Voorbeelden online winkels

In Nederland kun je voor de meeste boeken terecht bij webshops zoals bol.com, Selexyz en AKO. Voor een uitgebreider assortiment aan Engelstalige boeken is de meest bekende en populaire Amerikaanse website Amazon.com een aanrader. Voordeel aan deze webwinkel is de ruime keuze in digitale boeken die door middel van de e-reader gelezen kunnen worden. Bovendien kun je naar boeken bestellen nog veel meer andere aankopen doen, zoals cd's en dvd's, elektronica en speelgoed. Voor iedereen een cadeautje dus! Zonder ervoor de deur uit te hoeven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021