Excite

Boek een arrangement voor valentijn

Een veelgezocht arrangement voor Valentijnsdag is natuurlijk het weekendje weg. Ook zijn wellnessdagjes erg in trek. Wil je eens origineel doen? Boek dan eens een bruiloft. Vanzelfsprekend is dit geen echte, maar kun je op locatie doen alsof je echt in het huwelijksbootje stapt. Dit kan natuurlijk ook de aanzet zijn voor een aanzoek; vraag hem of haar terwijl je net al ‘ja’ tegen elkaar hebt gezegd.

Heb je een klein budget, dan kun je bovenstaand arrangement op een door de organisatie Wed & Walk vastgestelde locatie plannen. Wil je er wel wat meer aan uitgeven? Voor tweehonderd euro kun je je eigen locatie kiezen. Overigens is de bruiloft op locatie voor vijftig euro inclusief een leuk aandenken, bruidskleding, ringen en alles wat je nog meer nodig hebt.

Toch nog niet toe aan zo’n arrangement? Gelukkig is er qua arrangementen nog veel meer te kiezen voor Valentijnsdag. Je kunt bijvoorbeeld terecht op de website giftfor2.nl. Hierbij bestel je voor je valentijn een bon die zij of hij kan inwisselen bij bijvoorbeeld een hotel. Je hebt met de bon van deze site ook keuze in andere arrangementen, zoals wellness en belevenissen.

Als je op een andere manier een belevenis cadeau wilt geven, dan kan dit via Pluim.nl. Arrangemenen voor twee kun je bovendien ook bij de Hema kopen. Vanaf nog geen twintig euro heb je al een romantisch arrangement, zoals een luxe lunch of high tea. Grotere arrangementen heb je voor vijftig tot honderd euro.

En, heb je je keuze al gemaakt? Verras dan nu jouw valentijn en boek vandaag dat romantische arrangement.

Afbeelding: Flickr, Wonderlane

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020