Excite

Mooi geregeld: Blokker tuinmeubelen!

In de zomer zijn veel mensen weer met hun tuin bezig. Achterstallig onderhoud moet ingehaald worden, maar het is soms ook leuk om iets te veranderen. Nieuwe potten, nieuwe planten of zelfs nieuwe tuinmeubelen. Dat laatste kan prijzig zijn, maar dat hoeft niet. Wist je namelijk ook dat Blokker tuinmeubelen verkoopt? En dat die vaak heel scherp geprijsd zijn?

Blokker tuinmeubelen voor elk budget

Blokker tuinmeubelen kunnen zowel online als in de folder en soms in de winkel bekeken worden. Je ziet dan direct wat voor kwaliteit de meubelen zijn. De prijs zal echter de grootste verrassing zijn: Blokker tuinmeubelen zijn helemaal niet duur. Voor een paar honderd euro heb je al een complete set, waar je bij een ander zo meer dan duizend euro voor betaalt. Zoals gezegd, hoef je het om de kwaliteit niet te laten; die is prima. Informeer voor de zekerheid nog even naar garantie en je zit helemaal goed.

Goed onderhoud

Natuurlijk moet je er wel iets aan doen om je Blokker tuinmeubelen ook in goede conditie te houden. Goed onderhoud is voor alle meubelen van belang. Zet ze binnen als het weer slechter wordt, gebruik ze eventueel met een kussen en zet ze zoveel mogelijk uit de wind om te voorkomen dat ze tijdens een storm door de hele tuin geblazen worden en beschadigen. Heb je houten tuinmeubelen gekocht? Dan kan het soms handig zijn ze te bewerken met olie, zodat ze er weer een jaar goed tegenaan kunnen. Plastic meubelen vragen soms om een smeerbeurtje, maar over het algemeen zijn die op zich al duurzaam genoeg!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020