Excite

Bloemen thuisbezorgen? Simpel!

Tegenwoordig is het heel simpel om bloemen te laten thuisbezorgen door middel van het internet. Je hoeft niet meer uren met bloemen in de trein te zitten en aan te komen met een verlept bosje. Laat dus de bloemen al van tevoren bezorgen. Je kunt de bos online bestellen, maar naar de bloemist gaan kan uiteraard ook.

Bij de bloemist

De meeste plaatselijke bloemisten bieden een mogelijkheid om de boeketten thuis te laten bezorgen. Soms tegen een meerprijs, soms wordt het al verrekend in de prijs van het boeket. Bij de bloemist kun je een mooie bos bloemen uitzoeken en je bent er dan ook van verzekerd dat de bos vers is.

Online

Via internet kun je ook een mooie bos bloemen bestellen en thuis laten bezorgen. Heel handig wanneer je weinig tijd hebt, of niet naar de bloemist kunt (bijvoorbeeld omdat je op je werk zit). Doorgaans kun je online het boeket uitkiezen door middel van foto's van 'bestaande' boeketten. Soms kun je ook zelf een boeket samen laten stellen op basis van jouw wensen, denk bijvoorbeeld aan een bepaalde kleur of bloemsoort. Vaak kun je er ook nog een kaartje bij laten doen.

Fleurop

Op de site fleurop.nl kun je een boeket bestellen en laten thuisbezorgen. Er is keuze uit verschillende soorten boeketten. Ook kun je doorgeven wat de bezorgdatum moet zijn en of er nog een kaartje bij moet. De prijzen van de boeketten zijn exclusief 8,50 euro aan administratie- en verzendkosten. Wanneer je voor 12:00 uur 's middags een boeket bestelt, wordt het dezelfde dag nog thuisbezorgd. Dit geldt overigens niet voor zon- en feestdagen.

Topbloemen

Topbloemen.nl is een soortgelijke webwinkel als de Fleurop. Bovendien heeft deze site het Thuiswinkel Waarborg logo en dat houdt in dat de site betrouwbaar is. Op deze site is er ruime keuze uit verschillende boeketten. Bestellen gaat eenvoudig. Druk op het boeket, maak een keuze wat voor boeket en of er een vaas bij moet. Ook kan de tekst voor een kaartje ingevuld worden. Je kunt kiezen voor een gratis kaartje, maar ook voor een betaald kaartje. Er wordt dezelfde dag nog bezorgd wanneer er voor 13:00 uur besteld is. De verzendkosten zijn 6,95 euro voor thuisbezorgen binnen Nederland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021