Excite

Bloemen: leuk cadeau

We geven vaak bloemen aan mensen, bijvoorbeeld om ze te bedanken of feliciteren. Je kunt bijvoorbeeld een bos bloemen geven aan iemand die jarig is, of die net een nieuw huis heeft gekocht. Of misschien wil je een bosje bloemen geven, omdat iemand op de hond heeft gelet toen je een weekendje weg was. Je kunt iemand ook bloemen geven om te laten weten dat deze persoon veel voor je betekent. Dit kan bijvoorbeeld met Valentijnsdag of Moederdag.

Een bos bloemen kun je als verrassing geven. Mensen zullen dit zeker waarderen. Het is helemaal leuk als probeert uit te zoeken wat de favoriete bloemen zijn van de persoon aan wie je ze geeft. Dit maakt het nog een leukere verrassing.

Je kunt bij de bos bloemen een kaartje doen. Hier kun je een persoonlijke boodschap opschrijven. Dit maakt de bos bloemen vaak nog leuker. Je kunt er ook een cadeaubon bij doen, of het op een leuke manier verpakken.

Je kunt een mooie bos bloemen laten maken in de bloemenwinkel. De medewerkers kunnen een bos maken die binnen je budget valt. Je kunt ook bijvoorbeeld één bloemsoort kiezen, of een kleur noemen en de medewerker doet de rest. Heel gemakkelijk dus om een mooie bos bloemen samen te stellen en je hebt ook nog wat leuks om te geven.

Afbeelding: Flickr account tanaka_yuyoo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021