Excite

Een bijzonder kraamcadeau om te geven

Kraamcadeaus zijn er in heel veel variaties. Cadeaus die je meestal ziet zijn luiers, rompertjes en kleding. Op zich is er niets mis met dit soort kraamcadeaus. Ouders zullen je immers dankbaar zijn wanneer er genoeg kleding voor de pasgeborene is, maar kleding is niet altijd even bijzonder om te geven. Het is leuker om iets te geven dat een persoonlijk en bijzonder kraamcadeau is en dat niet zomaar weggegeven wordt.

Een sieraad met een betekenis

Een bola of een een zwangersschapbelletje is een cadeau dat al gegeven kan worden tijdens de zwangerschap. De bola is van oorsprong Mexicaans en wordt aan een ketting om de nek gedragen, zodat het belletje op de buik rust. De hanger maakt bij elke beweging een zacht, tinkelend geluid dat de baby zal herkennen en als vertrouwd zal gaan beschouwen.

Geboorteklompjes

De geboorteklompjes kunnen helemaal naar eigen smaak gemaakt worden. Ze kunnen in de gewenste kleur geschilderd worden met daarop de datum en de naam.

Canvasschilderij

Een schilderij of foto op canvas is leuk om op te hangen in de kinderkamer. Dit kan een canvas zijn met een afbeelding, zoals van een dier. Maar een naam of een foto erop laten maken, kan natuurlijk ook en is ook leuk om te geven.

Handdoek met een geborduurde naam

Een handdoek kan altijd van pas komen. Als de baby klein is, maar ook zodra hij of zij ouder is. Het is extra leuk om in de handdoek de naam en de geboortedatum te laten borduren. Dan weet je zeker dat de handdoek niet wordt weggegeven of ergens tussen alle andere handdoeken beland.

Een gepersonaliseerd kapstokje

Het is altijd handig als een kind een eigen kapstokje heeft wanneer het ouder is en zelf de jas op kan hangen. Nog leuker is het als het kapstokje helemaal naar eigen wens gemaakt is. Bijvoorbeeld met de naam of met iets als boten of dieren.

Babyboek

Een babyboek is een boek waarin bijzondere gebeurtenissen kunnen worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan de eerste tandjes, de eerste stapjes, de eerste keer 'papa' en 'mama' zeggen enzovoorts. Dit is leuk om later terug te lezen. Ook voor het kind zelf. Dan weet het kind hoe het was als baby.

Een boekje van vilt

Een boekje van vilt is leuk voor de baby. Het is zacht en de baby kan er heerlijk aan voelen en rommelen. Het is nog leuker als er labels aan zitten.

Er kunnen dieren in het boek, zoals bijvoorbeeld wilde dieren, maar ook etenswaren. Een boekje van vilt is redelijk eenvoudig te maken en erg bijzonder, omdat het altijd een uniek staaltje van eigen werk blijft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020