Excite

Hoe vind je betrouwbare datingsites?

Er zijn erg veel datingsites en voor de meeste moet je nog geld betalen ook. Het is dan natuurlijk erg zonde als je op zoek bent naar betrouwbare datingsites en je uiteindelijk inschrijft bij een slechte datingsite is en naar je geld kunt fluiten. Hoe weet je nou eigenlijk of een datingsite betrouwbaar is?

Zoek op Google

Op Google kun je vaak veel informatie vinden over bedrijven en sites. Bekijk ook name de verscheidene webfora. Zijn er mensen die bedonderd zijn door een website, dan kun je dit ongetwijfeld vinden op Google. Vaak kan het handig zijn om bijvoorbeeld ook eens te kijken op het forum van Radar. Als er klachten zijn over bepaalde datingsites, dan staat het hier zeker op. Zoek dus op het internet voordat je je aanmeldt bij een site en veel geld uitgeeft.

Bedrog op de sites zelf

De meeste datingsites proberen bedrog echt te voorkomen, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Op iedere datingsite zit dus wel iemand die niet is wie hij of zij zegt te zijn. Dit heeft niets met de betrouwbaarheid van de datingsite te maken. Wees dus altijd alert wanneer je in contact komt met iemand. Geef niet meteen je persoonlijke gegevens als je e-mailadres, woonadres en telefoonnummer. Pas zelfs op met het noemen van je achternaam. Onthoud sowieso dat meer dan de helft van de mensen op datingsites liegt. Dit kunnen kleine leugens zijn, zoals de leeftijd of het gewicht. Het kunnen echter ook grote leugens zijn. Zo kan iemand zich bijvoorbeeld voordoen als iemand anders of doen alsof hij of zij single is, terwijl dit niet het geval is. Blijf dus altijd goed opletten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021