Excite

Beste valentijnscadeau: een top 5

Het blijft altijd weer moeilijk: je wilt met Valentijnsdag graag iets leuks geven, maar het moet wel bijzonder zijn. Of beter nog: het beste valentijnscadeau ooit. Wij hebben een top vijf voor je gemaakt, haal je inspiratie hieruit en doe er je voordeel mee!

1. Kaart

Het lijkt niet zo belangrijk, maar een Valentijnskaart kan zomaar het beste valentijnscadeau zijn. Je moet er natuurlijk wel wat extra werk van maken en er bijvoorbeeld een gedicht in zetten. Een kaart kan altijd bewaard worden, iets dat het cadeau nog specialer maakt.

2. Romantisch uitje

Ook een romantisch uitje doet het altijd  goed. Overnacht eens samen in een kasteel of laat je verwennen tijdens een wellnessarrangement. Kies wel iets dat ook de belangstelling van je partner heeft; het is in de eerste plaats natuurlijk geen cadeautje voor jezelf!

3. Ontbijt op bed

Loopt je geliefde zich normaal altijd te sloven? Verras hem of haar dan eens met een ontbijtje op bed. Heb je kinderen? Zorg dan dat zij ook vast eten hebben, zodat je lief echt lekker kan blijven liggen.

4. Rozen

Cliché, maar wel heel leuk: een mooie bos rozen. Het kunnen rode rozen zijn, maar een andere kleur mag ook. Volgens de etiquette misschien niet, maar er zijn maar weinig vrouwen die zich daar op dat gebied iets van aantrekken.

5. Chocolade

Ook chocolade is onlosmakelijk verbonden met Valentijnsdag. Een lekkere doos bonbons, een speciaal chocoladetelegram of een ander cadeau met chocolade scoort ongetwijfeld. Uiteraard moet je voor lijnende partners en partners met chocoladeallergie wél wat anders bedenken!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021