Excite

Berichten voor in een Valentijn kaart

Alleen maar ‘ik hou van je’ schrijven is afgezaagd. Het kan veel origineler. Schrijf bijvoorbeeld ‘ik hou van je’ in een andere taal. Op internet kun je hele lijst vinden met betekenis van ‘ik hou van je’ in allerlei talen. Dit maakt het al wat specialer. Het is helemaal leuk om dit te doen wanneer je geliefde uit een ander land komt.

In je Valentijnskaart kun je ook een gedicht schrijven, waarin je laat zien hoeveel je van je geliefde houdt. Het leukste is natuurlijk wanneer je zelf een gedicht schrijft. Je kunt ze ook wel van internet halen, maar dat is minder speciaal. Ook leuk is om een citaat uit een boek of film te gebruiken. Bij voorkeur is dit het favoriete boek of een favoriete film van je geliefde.

Wil je echt iets specials doen? Misschien kun je dan je geliefde ten huwelijk vragen in een Valentijn kaart. Je moet de kaart wel geven en niet opsturen, omdat je dan ook de reactie kunt zien.

Probeer meer te doen dan de standaard berichten. Je geliefde zal het waarderen wanneer je eerlijk bent en er iets moois van maakt. Een standaardbericht kan natuurlijk ook, maar als je echt van iemand houdt, neem je ook de moeite om er iets moois van te maken.

Afbeelding: Flickr account boyz27wonders

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021