Excite

Beleef je droomdag in jouw perfecte trouwjurk

Elke vrouw droomt wel eens weg hoe het zou zijn om als een prinses rond te mogen lopen in een prachtige jurk en de hele dag in de belangstelling te mogen staan. Voor veel vrouwen wordt dat moment waarheid als ze gaan trouwen. Op zoek naar de perfecte trouwjurk dus!

Voordat je gaat trouwen ben je al maanden aan het plannen geweest. Trouwkaarten, uitnodigingen, een geschikte locatie en natuurlijk de jurk van je dromen zien te vinden. Op internet kun je al veel informatie vinden over trouwjurken, zodoende kom je er snel achter wat er allemaal op de markt is. Als je dan in gedachten hebt welke jurk je het liefste zou dragen, kun je naar een winkel gaan.

Probeer geen concessies te doen als je eenmaal in de winkel bent. Jurken zijn vaak nog wel iets aan te passen zodat het uiteindelijke ontwerp helemaal is waar je van droomde. Er is een groot aantal verschillende jurken. Zo is er een hoepeljurk, maar zijn er ook kortere jurkjes te krijgen. Ook kun je kiezen voor een sluier, of geen witte maar een rode of blauwe jurk. Al je wensen kun je kenbaar maken in de winkel waar je je jurk gaat kopen.

Als je een model hebt gevonden, zorg er dan voor dat het pak van de bruidegom goed bij je jurk past. Neem dus een aantal overhemden mee en een aantal colberts in verschillende kleuren om te kijken wat het beste bij elkaar past!

Afbeelding: Flickr account DeusXFlorida

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021