Excite

Mooiste beddenwinkels in Rotterdam

Wie voor een nieuw bed een kijkje wil nemen in de beddenwinkels in Rotterdam, zit goed. Je hebt hier een aantal winkels die samen zo'n compleet aanbod bieden, dat je er wel moet kunnen slagen!

Als eerste hebben we de Hästens Shop in het Alexandrium. Deze beddenwinkel verkoopt alleen bedden van het eigen merk Hästens. Nu is dat een erg goed merk, dus je kunt hier zeker iets vinden. Helaas is Hästens ook een best duur merk en als je hier je complete bed wilt kopen, dan moet je hier wel een flink bedrag voor uittrekken. Als je een beetje twijfelt tussen een goed bed en een nette prijs, kijk dan op internet regelmatig even wanneer kortingsacties gehouden worden. Dan kun je zo een paar honderd euro op je bed besparen en heb je een goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Een mooi alternatief is Swiss Sense. Dit is een van de betere beddenwinkels van Rotteram. Swiss Sense richt zich vooral op traditie en vakmanschap en probeert haar bedden niet alleen zo mooi mogelijk, maar ook zo comfortabel mogelijk te maken. Ook deze winkel is te vinden in woonboulevard Alexandrium. Als je daar toch bent om bij Hästens te kijken, kun je net zo makkelijk even doorlopen.

Ga je liever niet naar een grote winkel, maar naar een speciaalzaak? Ook dat kan. Dan kom je bijvoorbeeld uit bij Beddenspeciaalzaak Verberne. Deze speciaalzaak is goed bereikbaar en biedt een uitgebreid assortiment aan goede bedden. Extra voordeel; een dealtje sluiten is hier nog mogelijk!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020