Excite

Beauty cadeaus voor Valentijn

Drogisterijen en parfumeries weten maar al te goed dat beauty cadeaus het bij Valentijn altijd goed doen. Commerciële onzin, zo vinden sommigen. Toch moet je niet onderschatten hoezeer een Valentijnscadeau gewaardeerd kan worden. Beauty cadeaus, zoals parfums en badkamerbenodigdheden zijn vanwege hun nuttigheid zelfs voor de grootste Valentijnscynici niet te versmaden.

Parfum voor Valentijn

Een parfum kopen voor je geliefde is een risico. Een geur is erg persoonlijk en reageert verschillend afhankelijk van de reactie op de huid van de drager. Natuurlijk kun je voor veilig gaan en een nieuwe fles van de ‘normale’ parfum van je vriend of vriendin kopen. Dat getuigt alleen van weinig creativiteit. Beter is het om je geliefde in de maanden ervoor al eens mee te nemen naar de parfumerie voor een geheime oriëntatie. Je kunt er ook voor kiezen om een ander product uit de favoriete geurlijn van je Valentijn, zoals een douchegel of bodylotion.

Badproducten

Luxe verzorgingswinkels als The Body Shop, Rituals en Lush hebben vaak speciale beauty cadeaus voor Valentijn in de collectie. Deze zijn geïnspireerd op romantische geuren en ingrediënten, waardoor ze een perfect Valentijnscadeau maken. Bij de Lush verkopen ze bovendien veel producten waarmee je heerlijk kunt baddelen, alleen of met z’n tweeën. Een leuk cadeau, waar je ook zelf nog plezier aan beleefd.

Beautybehandeling cadeau

Droomt je partner van een bijzondere beautybehandeling? Dan is Valentijn een leuke gelegenheid om die droom waar te maken. Denk aan een tripje naar een wellness-centrum, of bekijk de mogelijkheden van een manicure, pedicure of gezichtsbehandeling bij een schoonheidssalon in de buurt. Vaak maakt een tegoedbon van een speciale behandeling een leuk beauty cadeau voor Valentijn

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021