Excite

Bart Smit verkoopt verschillende soorten buitenspeelgoed

Bart Smit verkoopt een hoop buitenspeelgoed. Ze hebben allerlei verschillende soorten speelgoed voor je in de - spreekwoordelijke - schappen. Bij Bart Smit kun je glijbanen, zwembadjes voor de warme dagen, sportieve dingen als inline skates en waveboards kopen voor urenlang speelplezier.

Glijbanen

De speelgoedwinkel biedt allerlei soorten glijbanen aan voor in de tuin of op een groot dakterras. De glijbanen zijn er in verschillende varianten en verschillende prijzen. Zo is er een versie van Hello Kitty; een glijbaan waar ook meteen een huisje bij zit.

Zwembad met 'sproeieend'

Tijdens een warme zomerdag is niets fijner dan rond te kunnen dobberen en te kunnen spelen in een zwembad. Niet iedereen heeft natuurlijk een echt zwembad in de tuin en elke dag naar het zwembad, is vaak ook voor de meeste mensen niet weggehaald. Dan is een plastic badje gevuld met water ideaal.

Bart Smit heeft al een badje in de aanbieding voor 9,90 euro. Het bestaat uit drie ringen, is gemaakt van duurzaam materiaal. Het badje kan worden aangesloten op de tuinslang. Daarnaast zit er een eend bij die water in het badje sproeit.

Inline skates

Bart Smit verkoopt inline skates om in de zomer heerlijk lang op rond te kunnen skaten. Je kunt wedstrijdjes houden of naar je beste vrienden skaten. De skates zijn er in verschillende prijsklassen en verschillende uitvoeringen. Er zijn roze skates voor de meisjes en de zwarte voor de jongens. De skeelers lopen van de maten 31 tot en met 38.

Speeltafels

Er zijn allerlei speeltafels voor buiten om mee te spelen. Denk aan een zandtafel, een watertafel, maar ook aan picknicktafels. Dit soort tafels zijn gemaakt van vrolijk plastic en geschikt voor kinderen. De tafels zijn ook vaak gemakkelijk op te bergen. Een deel kan ingeklapt worden om ruimte te besparen. Bart Smit verkoopt meerdere varianten, dus het loont zeker om een kijkje te nemen in de winkel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021