Excite

Barkruk in huis

Barkrukken staan bekend als krukken voor in een bar. Maar tegenwoordig passen ze ook prima in een keuken, bijvoorbeeld bij een kookeiland of bartafel die de keuken en woonkamer met elkaar scheidt. Juist omdat er zo ontzettend veel verschillende soorten barkrukken zijn, kun je een geheel eigen stijl en sfeer creëren.

Je hebt barkrukken in allerlei kleuren en stijlen. Je kunt kiezen voor de ouderwetse barkruk, maar ook voor trendy barkrukken met een lage rugleuning die vooral relaxed zitten en er sfeervol uitzien.

Wanneer je op zoek gaat naar barkrukken, kijk dan vooral naar de inrichting van je eigen huis. Wat past er bij je andere meubels en de kleuren op je muren of de inrichting van je keuken? Het is dan makkelijker om iets te vinden dat bij je huis past.

Er zijn veel winkels waar je terecht kunt voor barkrukken. Ga bijvoorbeeld naar woonwinkels, waar je talloze barkrukken kunt vinden. Het kan handig zijn om verschillende winkels met elkaar te vergelijken. Je zult dan zien dat de keuze enorm is, maar dat ook de prijzen erg van elkaar kunnen verschillen. Koop niet meteen de eerste barkruk die je ziet, maar wacht even af. Het is immers zonde wanneer je achteraf ontdekt dat je misschien toch een verkeerde hebt gekocht omdat ergens anders een mooiere of goedkopere barkruk te vinden was.

Afbeelding: Flickr account facme

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020