Excite

Waar kun je babykleding laten bedrukken?

Je kunt babykleding een persoonlijk tintje geven door deze te laten bedrukken. Leuk voor jezelf, maar minstens net zo leuk om cadeau te geven!

Babykleding bedrukken

De meeste mensen kiezen ervoor om de naam af te drukken, maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een leuke tekst op het kledingstuk zetten. Op Drukkies.nl staan verschillende voorbeelden van leuke teksten. Een andere mogelijkheid is om een afbeelding of foto op de babykleding te laten bedrukken.

Simplycolors.nl

Op zoek naar persoonlijk bedrukte babykleding? Dan zit je bij Simplycolors goed. Er is een ruim aanbod aan babykleding dat je kunt bedrukken. Bij de meeste sites kun je vooral kiezen uit T-shirts en rompers, maar bij Simplycolors.nl heb je de keuze uit meerdere kledingstukken. Wanneer je een kledingstuk hebt geselecteerd, kun je heel gemakkelijk een eigen tekst toevoegen. Ook is het mogelijk om een afbeelding toe te voegen.

Bedrukjeshirtje.nl

Ook bij Bedrukshirtje.nl kun je teksten en plaatjes op de babykleding laten bedrukken. Extra leuk is dat je deze mogelijkheid ook hebt voor foto's en eigen afbeeldingen! Dit maakt de babykleding helemaal persoonlijk. Volg de instructies op de site en je krijgt een uniek kledingstuk toegestuurd!

Hema.nl

Misschien niet zo bekend, maar ook bij de HEMA kun je babykleding laten bedrukken. De stappen om een kledingstuk en tekst te kiezen zijn zeer gemakkelijk. Je kunt ervoor kiezen om het kledingstuk thuisgestuurd te krijgen, maar je kunt het ook ophalen bij een HEMA-winkel naar keuze. Bij de laatste optie betaal je geen verzendkosten!

Enkele tips

Wanneer je bedrukte babykleding wilt bestellen, let dan goed op de maat en het kledingstuk. Een T-shirt met afdruk heeft weinig nut in de winter. Het klinkt misschien leuk om een romper te laten bedrukken, maar bedenk wel dat je er al snel iets overheen doet. Let verder op de wasvoorschriften. Het is zonde als er niks van je bedrukte babykleding overblijft!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021