Excite

Een avontuurlijk cadeau: spanning en sensatie!

Wil je eens iets anders cadeau geven? Ga dan voor een avontuurlijk cadeau! Tenminste, als je een cadeau zoekt voor mensen die niet bang zijn en wel eens wat nieuws willen proberen. We zetten hieronder alvast een aantal ideetjes op een rij.

Middagje Fun Forest

Fun Forest heeft twee locaties: bij Amsterdam en bij Venlo. Fun Forest is een park in het bos waarbij je lekker de hoogte in kunt klimmen. Er zijn allerlei obstakels en je kunt ook van de tokkelbaan. De banen hebben verschillende niveaus, voor zowel de ervaren als minder ervaren mensen. Het is ook erg leuk om hier eens met vrienden heen te gaan.

Skydiven

Om te parachutespringen moet je stalen zenuwen hebben. Je kunt een duosprong maken, maar zelfs dan is het nog best een opgave. Wel is het een hele ervaring om een sprong te maken en het gevoel van gewichtsloosheid te ervaren. Als jij iemand kent die dit graag wilt, dan kun je een skidive cadeau doen.

Karten

Karten is een leuke - en volgens vele ook avontuurlijke - activiteit. Je kunt dit cadeau geven aan iemand die van snelheid houdt. Eventueel is het zelfs mogelijk om met een groep te gaan. Houd je wel goed aan de regels om het spel veilig en eerlijk te houden.

Geef een Pluim cadeau

Wanneer je een Pluim cadeau geeft, kan je zelf kiezen wat voor een activiteit er wordt gedaan. De persoon die een Pluim krijgt, kan op een speciale website een ervaring uitkiezen. Hier zitten avontuurlijke activiteiten tussen, zoals skydiven, quad-rijden of skiën.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021