Excite

Avondkleding: jij straalt altijd!

In Nederland heerst een beetje het idee ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Dat geldt zeker voor kleding; maar weinig mensen vallen op door hun kleding. De prachtige jurken waar je de grote sterren uit Amerika in ziet lopen, kom je hier helemaal niet tegen. Toch is er één uitzondering: tijdens bruiloftsfeesten of gala’s mag de avondkleding wél tevoorschijn komen en veel mensen maken van zo’n gelegenheid dankbaar gebruik. Eindelijk eens een kans om te schitteren!

Avondkleding heeft een aantal belangrijke kenmerken, waardoor het dagelijks gebruik iets minder voor de hand ligt. Avondkleding is vaak gemaakt van bijzondere stoffen en mag niet zomaar in de wasmachine. Ook ziet het er erg luxe uit en staat het ontwerp eigenlijk bijna los van het seizoen. Zelfs in de winter kun je zonder moeite ergens in een strapless avondjurk verschijnen.

Heb jij onlangs een uitnodiging gehad voor een feest en ben je druk op zoek naar passende avondkleding? Vergeet dan niet dat je er met de aanschaf van een avondjurk nog niet bent. Ook bijpassende accessoires en schoenen zijn van belang. Kies mooie juwelen, die in balans zijn met de jurk. Ook een tasje – bij voorkeur een clutch – en prachtige schoenen mogen niet ontbreken.

Is dit alles een aanslag op je spaarrekening? Jazeker! Avondkleding is nu eenmaal niet goedkoop en je kunt het dus niet al te vaak dragen. Aan de andere kant is het ook heel wat waard als je het gevoel hebt écht te kunnen stralen en dat doe je zeker!

Afbeelding: Flickr account this lucid moment

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021