Excite

Anonieme Valentijnskaart versturen

Een anonieme Valentijnskaart sturen kan heel gemakkelijk. Je gaat naar de winkel, koopt een kaart en verstuurt hem naar je geheime liefde. Maar is dit echt leuk als je het op deze manier doet? Wat heb je er aan wanneer je weet dat iemand je leuk vindt, maar je geen idee hebt wie het eigenlijk is? Je kunt het natuurlijk best spannend houden, maar misschien is dit wel het moment om toch kenbaar te maken wie je bent. Misschien wel met hints.

Geef bijvoorbeeld wat aanwijzingen over jezelf. Waar kennen jullie elkaar van? Hoe lang kennen jullie elkaar en hoe zie je eruit? Je kunt er ook een creatieve puzzel van maken, zodat je geliefde echt moet nadenken wie je bent. Of zet er een boodschap op, zoals ‘Als je wilt weten wie ik ben, dan kun je me treffen bij de kerk om vier uur volgende week donderdag’. Erg spannend, maar wie weet bloeit er wel iets moois uit!

Het vergt natuurlijk wel veel lef om dit werkelijk te doen. Misschien ben je bang voor afwijzing, of is het toch allemaal te confronterend. Natuurlijk kun je er dan voor kiezen om alsnog een volledig anonieme Valentijnskaart te sturen. Je kunt ook proberen om over die angst te stappen. Niet geschoten is immers altijd mis en wie weet bloeit er wel iets moois tussen jullie op.

Afbeelding: Flickr account torley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021