Excite

Amigurumi maken? Koop de boeken!

Amigurumi maken leer je via de boeken die er over deze leuke haakvariant beschikbaar zijn. Het woord amigurumi staat voor de gehaakte figuurtjes die je zelf kunt maken - tenminste, als je hebt geleerd hoe het moet!

Van mobieltje tot knuffel

Of je nu amigurumi maakt in de vorm van je mobieltje of in de vorm van een leuke knuffel voor jezelf, vrienden of een neefje of nichtje, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te 'haken'. Natuurlijk wil je hiervoor wel eerst goed leren hoe het precies moet. Leer meer over amigurumi en maak straks zelf de mooiste zachte kunstwerkjes!

Boeken over amigurumi

Amigurumi komen dan wel uit Japan, in Europa en ook in Nederland zijn er veel fans van deze hippe figuurtjes. Je hoeft dus niet Japans te leren om de boeken over amigurumi te lezen, want er zijn Nederlandse vertalingen beschikbaar. Zo kun je makkelijk en snel leren hoe je zelf amigurumi maakt.

Vanaf de basis

Voordat je zelf de mooiste amigurumi maakt, is het goed om eerst de basis van deze handwerktechniek te leren. Een goed boek om te beginnen is Amigurumi - gehaakte fantasiefiguren van de auteur S. Uhl-Fischer. In dit boek staan veel grote kleurenfoto's die duidelijk maken hoe je de amigurumi maakt. Ook staat er informatie in over de materiaalkeuze van bepaalde amigurumi.

Meer boeken over amigurumi

Ben je wat meer gevorderd of wil je gewoon een voorraad boeken aanleggen over amigurumi, dan kun je op de term amigurumi zoeken via Bol.com of gewoon via Google. Tip: kijk ook eens op Marktplaats en probeer zo geld te besparen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020