Excite

Alleenstaande moeders dating: op zoek naar ...

Alleenstaande moeder zijn wil daarom niet zeggen dat je een gescheiden moeder bent. Het betekent wel dat er een of meerdere kinderen in beeld zijn. Daten is voor hen dan ook niet gemakkelijk. Of je nu wil gaan daten met een man of vrouw, die ander moet wel bereid zijn om mee voor jouw kinderen te zorgen. En de kans is groot dat je toekomstige nieuwe partner zelf ook kinderen heeft. Met z'n tweetjes kun je dus op korte tijd, als het klikt tussen beiden, een klein tot groot gezin erbij krijgen. Lees hier meer over alleenstaande moeders en dating.

Tijdsgebrek

Bovendien heb je als alleenstaande mama niet zo veel vrije tijd om in de kroeg te gaan hangen, alle buurtfeestjes mee te maken, lid te worden van de plaatselijke kookclub, een paar keer per week met je hondje naar de hondenschool te gaan, een vakantie voor alleenstaanden te boeken of dancings 's nachts plat te lopen in de hoop je volgende, nieuwe vriend, of vriendin, tegen het lijf te lopen. Of met andere woorden: die kinderen zijn toch wel een behoorlijk blok aan je been...

Online daten

Dan moet je andere hulpmiddelen inschakelen. Eén van die hulpmiddelen is de manier die dan het minst tijd kost, althans in de verkenningsfase van de relatie. Dat is online daten. Op deze behoefte hebben enkele, of inmiddels al tientallen, websites handig ingespeeld. Het bleek een gat in de markt te zijn.

Alleenstaande Mama's

De datingsite 'Alleenstaande Mama's' is er zo eentje. Een ontmoetingsplaats voor alleenstaande mama's (in België). Met gemiddeld 40 nieuwe aanmeldingen per dag. Hoe werkt het? Inschrijven is gratis maar, zoals altijd, met beperkte toegang tot de profielen. De minimum leeftijd is 18 jaar. Je maakt een (gratis) profiel van jezelf aan dat je bevestigt met de bevestigingsmail. Met een gratis abonnement kun je dus je eigen profiel aanmaken, profielen van anderen bekijken, standaardberichten versturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en standaard zoeken. Verder wordt er gewerkt met zogenaamde 'credits'. Om je een idee van de prijs te geven: 150 credits kosten € 14,99.

Oppassen!

Let op voor mensen met slechte bedoelingen bij het daten! Ga nooit in op een SMS-verzoek met een 4-cijferig nummer. Ga nooit in op een direct of indirect verzoek om geld over te maken.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020