Excite

Alleengaande? Speciale vakanties voor singles

Lekker samen met je vrienden op vakantie zoals vroeger zit er vaak niet meer in als iedereen een relatie heeft en met het gezin de vrije dagen door gaat brengen. Bovendien kon je vroeger nog lekker lang vrijnemen, maar tegenwoordig is iedereen druk met een baan met beperkte vrije dagen. Zit jij als vrijgezel ook in deze situatie? Wil je er toch wel even tussenuit, maar niet in je eentje? Misschien zijn alleengaande vakanties wat voor je; reizen speciaal voor singles zoals jij!

Single reizen: een nieuwe trend

Er komen zo langzamerhand steeds meer singles in het land, maar toch is het nog best taboe om in je eentje op vakantie te gaan. Natuurlijk niet als je wilt backpacken, maar op een groepsrondreis of pakketreis zijn singles een zeldzaam verschijnsel. Dat hebben ook reisbureaus begrepen die steeds vaker reizen aanbieden voor alleenstaanden. Zonder de druk om met iemand een relatie te beginnen natuurlijk, maar gewoon gezellig met een groep mensen die allemaal ook niemand kennen van het reisgezelschap.

Gevarieerde reisgezelschappen

Je zult merken dat de reizen voor alleenstaanden niet bevolkt worden door wanhopige, zoekende singles. Allerlei mensen komen hier op af: singles die graag vrienden willen maken, weduwen en weduwnaren en jongeren die op het moment geen vaste relatie hebben. De reizen zijn vaak onder begeleiding van een ervaren team van reisleiders, zodat je niet alleen staat in lastige situaties. Dat geeft je genoeg tijd om een nieuw land te ontdekken én je reisgezelschap te leren kennen. Misschien houd je er zelfs wel iets moois aan over!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020