Excite

Voor de zomer afvallen met Weight Watchers, het kan!

De zomer komt er weer aan en dan komt voor iedereen de onvermijdelijke confrontatie met de zomergarderobe. Eerst is het leuk om die jurkjes van vorig jaar weer tevoorschijn te zien komen, maar als je ze aandoet, liegt je lichaam niet. De winterkilo's zitten er zelfs in de lente nog steeds aan!

Afvallen?

Een paar kilo verliezen hoeft geen onmogelijke opgave te zijn: ga iets meer sporten en iets minder eten. Als dit toch moeilijk is om vol te houden, komt er hulp in de vorm van de Weight Watchers.

Weight Watchers

Afvallen met Weight Watchers kan als sinds 1963 toen het in Amerika werd ontwikkeld door Jean Nidetch. Het is misschien wel de bekendste methode om overtollige kilo's kwijt te raken. Veel bekende sterren zijn het gezicht geweest van de Weight Watchers en hebben laten zien dat met deze methode, de pondjes er blijvend afgaan. Iedereen kan het!

Hoe werkt het? Twee peilers

De belangrijkste peilers van de Weight Watchers zijn het puntensysteem en de groepsondersteuning. Door middel van het puntensysteem krijgen etenswaren een bepaald punt toegewezen, gebaseerd op de hoeveelheid vetten, het aantal koolhydraten, eiwitten en vezels. De punten staan dus niet gelijk aan het aantal calorieën! Verder wordt gekeken welke voeding het beste bij jouw lichaam past. Dit doe je samen met je Weight Watchers-coach. Je kunt vaak veel blijven eten wat je lekker vindt. Gemiddeld kun je op deze manier 1 kilo per week afvallen.

Omdat de grootste uitdaging van gewichtsverlies is om het vol te houden, werkt Weight Watchers in groepsverband. Afvallen doe je dus niet alleen, maar je deelt je ervaringen met anderen. Gemiddeld zijn de ontmoetingen één keer per week, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om online met anderen te praten over de meevallers en tegenvallers bij de strijd tegen de kilo's. Je persoonlijke coach is ook aanwezig bij de meetings en kan je uit persoonlijke ervaring helpen met afvallen volgens deze methode.

Begin nu!

Weight Wacthers biedt een gratis kennismaking aan via hun website. Waag de stap en probeer het. Het enige wat je kunt verliezen, zijn extra kilo's!

  • Bron:
  • puuikibeach

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021