Excite

De leukste actieve vakanties voor singles

Actieve vakanties zijn ontzettend leuk, vooral als je de bijzondere ervaringen met anderen kunt delen. Voor singles is dat niet altijd vanzelfsprekend en daarom hebben wij een aantal reisorganisaties opgezocht die zich speciaal op singles richten.

One2gethertravel

Een van de toppers op het gebied van actieve vakanties voor singles is One2gethertravel.nl. Deze site biedt een breed aanbod vakanties. Denk bijvoorbeeld aan een ontzettend leuke Single Outdoor Safari in Turkije, waarbij je avontuur combineert met heerlijk ontspannen genieten. Ook een aanrader is de Single Sportief en Actief trip naar Oostenrijk. Daar kun je onder meer wandelen, mountainbiken of raften. Bij elke reis wordt aangegeven wat de leeftijdscategorie is. Zolang de reis online te zien is, is er nog ruimte. De sfeer van alle reizen is gemoedelijk; geen druk, het gaat om plezier met elkaar beleven.

Estivant Vakanties

Misschien heb je ook wel eens gehoord van Estivant Vakanties. Dit bedrijf organiseert namelijk al bijna 15 jaar vakanties voor vrijgezellen. Het aantal bestemmingen is even talrijk als het aantal soorten vakanties, dus laat je verrassen door het aanbod. Ga je liever niet te sportief aan de gang, dan kun je hier ook zonder problemen een gezellige zonvakantie boeken, ook voor singles. Ook bij Estivant geldt: nieuwe mensen ontmoeten is het belangrijkst, de vakantie is niet bedoeld als groot dateprogramma. De sfeer is ongedwongen en gemoedelijk en de groepen zijn samengesteld uit singles die ongeveer in dezelfde leeftijdscategorie vallen. De kans op overeenkomsten zijn hierdoor ook veel groter, waardoor je altijd wel iets hebt om over te praten met je mede vakantiegangers.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021