Excite

1 jaar getrouwd, dat is een cadeau waard!

Is iemand in jouw omgeving binnenkort 1 jaar getrouwd en zoek je een cadeau voor het jubileumpaar? Of misschien stapte je zelf een jaar geleden in het huwelijksbootje en wil je je eega verrassen met een persoonlijke gift. In ieder geval kun je hier wat ideeën opdoen.Cadeau-ideeën voor paren

Ben je niet zelf het feestvarken, maar wil je een koppel in jouw omgeving in het zonnetje zetten? Dan is een fotocollage (van hun bruiloft bijvoorbeeld) geheid een succes! Ook kan je een fotomozaïek laten maken, waarbij een foto van het bruidspaar wordt samengesteld uit honderden kleine fotootjes. Op afstand kan je de grote foto bewonderen, van dichterbij de kleinere fotootjes. Je kan natuurlijk de bruiloftsfoto's verwerken in je mozaïek, maar leuker is het misschien om juist uit ándere foto's van het bruidspaar (maar ook hun vrienden en familie) een bruidsfoto te laten samenstellen. Er zijn op internet diverse fotozaken die fotomozaïeken aanbieden, zoals bijvoorbeeld Fotofusie.

Is het echtpaar niet zo dol op foto's, maar wel op drank, dan kan je hen een wijn- of champagnefles aanbieden met hun eigen (trouw)foto erop. Leuk voor het paar om samen op een romantische avond van te genieten!

Hebben je 1-jaar-getrouwde vrienden toevallig (kleine) kinderen? Dan kan je ze wellicht een cadeau met "gesloten beurs" aanbieden: geen presentje, maar TIJD VOOR ELKAAR. Neem de kinderen een dagje (of misschien zelfs een weekendje) onder je hoede, en gun het feestelijke paar een romantisch moment voor hun tweeën. ze zullen het zeker waarderen!

Cadeaus voor vrouwen

1 jaar getrouwd en nu een cadeau voor je vrouw kopen? Allereerst natuurlijk bloemen! Zonder bloemen is de viering van je trouwdag niet compleet. Verder staan vrouwen er natuurlijk om bekend dat zij houden van sieraden, dus met een mooie hanger of armband schiet je zeker in de roos. Liever wat origineler? Wat dacht je van een bedelarmband met een bedeltje dat symbool staat voor jullie 1-jarig huwelijk, en dan ieder daarop volgend jaar een andere bedel?

Ook altijd leuk: een beauty-arrangement. Natuurlijk niet voor je vrouw alleen: je laat haar gezellig haar beste vriendin meenemen... of je gaat zelf gezellig met haar mee.

Cadeaus voor mannen

Bij mannen hoef je over het algemeen niet aan te komen met bloemen en sieraden. Hoewel, een mooi horloge of een stoere zegelring weet hij misschien wel te waarderen. Of, als je man vaak een pak draagt, een paar prachtige manchetknopen. Is je man een zoetekauw? Stuur hem dan een chocotelegram met je eigen tekst - via internet verkrijgbaar in diverse groottes. Ook stoere uitjes vallen over het algemeen in de smaak: een helikoptervlucht, een bunjeejump of een quadsafari bijvoorbeeld. Bijkomend voordeel: hij zal jullie trouwdag niet snel meer vergeten!

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021