Excite

De eerste stukken babykleding

Een wondertje groeit in je buik. Je kijkt er naar uit om je baby'tje in je armen vast te houden, te baden en aan te kleden. Mooie zachte truitjes in lieve zachte of felle kleuren. Tijd om te shoppen voor de eerste kledingstukken, maar hoeveel heb je eigenlijk nodig want voor je het weet, heb je te veel. Shoppen voor baby kleding kan best moeilijk zijn als je niet weet wat je nodig hebt. Een lijstje is daarom wel zo handig.

Baby's eerste kledingstukken

  1. Rompertjes, 5 in maat 50-56 en 7 rompertjes in maat 62-68 Dit zijn waarschijnlijk de eerste kledingstukken waar je aan zou denken, en terecht want een rompertje is het meest gebruikte kledingstuk voor baby's
  2. 4 truitjes met drukknoopjes
  3. 4 sokbroekjes
  4. 2 overslaghemdjes
  5. 2 boxpakjes
  6. 2 mutsjes
  7. 2 paar sokjes
  8. 1 jasje
  9. 2 slaapzakjes

Ga vooral niet al te enthousiast te werk bij het shoppen naar babykleding. Denk eraan dat baby's heel snel groeien. Ongeveer 1 maat in de 2 maanden. Voordat je het weet, passen al die kleertjes niet meer, terwijl je er toch heel wat hebt gekocht. Dus probeer het bij de lijst hierboven te houden. Mocht je baby toch net iets meer nodig hebben, iedere baby is immers anders, dan kun je altijd nog kleren bij kopen. Vind je babykleding nogal standaard en heb je toch nog liever iets hips voor je baby, koop dan een leuk setje voor je baby. Hou wel in gedachten dat een baby zich fijner voelt in makkelijke zachte kleertjes. En een tevreden baby is meestal ook een vrolijke baby.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021